Alparslan İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış,hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Alparslan İlkokulu Minikler Bayan Hentbol Takımımız 2011-2012 eğitim öğretim yılı okullar arası hentbol müsabakalarında il birincisi olmuştur. Alparslan İlkokulu Yıldızlar Erkek Hentbol Takımımız 2011-2012 eğitim öğretim yılı okullar arası hentbol müsabakalarında il Üçüncüsü olmuştur. Alparslan İlkokulu Yıldız Bayan Hentbol Takımımız 2012-2013 eğitim öğretim yılı okullar arası hentbol müsabakalarında il üçüncüsü olmuştur.

Saatler: Ders Başlama:07.20 - Ders Başlama:12.20 Ders Bitiş :12.10 - Ders Bitiş :17.20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://alparslanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GEYLANİ MAH. 188012 NOLU SK. ALPARSLAN İLKOKULU NO 10 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Öğrenci :1976
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz Şahinbey-Karataş Mahallesine 3 km uzaklıkta Güneş Mahallesinde bulunmaktadır.

Ulaşım Dolmuş-Otobüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 3 km uzkalıkta