Alparslan İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://alparslanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Geylani Mah. 10 Nolu sokak no10 Şahinbey/GAZİANTEP
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış,hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Alparslan İlkokulu Minikler Bayan Hentbol Takımımız 2011-2012 eğitim öğretim yılı okullar arası hentbol müsabakalarında il birincisi olmuştur. Alparslan İlkokulu Yıldızlar Erkek Hentbol Takımımız 2011-2012 eğitim öğretim yılı okullar arası hentbol müsabakalarında il Üçüncüsü olmuştur. Alparslan İlkokulu Yıldız Bayan Hentbol Takımımız 2012-2013 eğitim öğretim yılı okullar arası hentbol müsabakalarında il üçüncüsü olmuştur.
Rehber Öğretmen : 3
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İkili
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Bahçe : 1
Saatler : Ders Başlama:07.10 - Ders Başlama:12.20 Ders Bitiş :12.10 - Ders Bitiş :17.20
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Dolmuş-Otobüs
Yerleşim Yeri : Okulumuz Şahinbey-Karataş Mahallesine 3 km uzaklıkta Güneş Mahallesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 3 km uzkalıkta
Kontenjan Bilgileri :