Okulumuz Hakkında

Geylani Mah. 10 Nolu sokak no10 Şahinbey/GAZİANTEP
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

MİSYON

Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış,hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Alparslan İlkokulu Minikler Bayan Hentbol Takımımız 2011-2012 eğitim öğretim yılı okullar arası hentbol müsabakalarında il birincisi olmuştur. Alparslan İlkokulu Yıldızlar Erkek Hentbol Takımımız 2011-2012 eğitim öğretim yılı okullar arası hentbol müsabakalarında il Üçüncüsü olmuştur. Alparslan İlkokulu Yıldız Bayan Hentbol Takımımız 2012-2013 eğitim öğretim yılı okullar arası hentbol müsabakalarında il üçüncüsü olmuştur.

Öğretmen

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezine 3 km uzkalıkta

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Şahinbey-Karataş Mahallesine 3 km uzaklıkta Güneş Mahallesinde bulunmaktadır.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu